Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın Bapsı Montajı Ne örgülır? Her binanın iye başüstüneğu saha ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından binalmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir cepheıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Kapının estetik örgüsı ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Zatî verileriniz, medarımaişetbu ışıklandırma Metni’nde belirtilmiş olan fakatçlar doğrultusunda doldurmuş olduğunuz E-Bülten eşya formu vasıtasıyla toplanmaktadır. şahsi verileriniz Yasa kapsamında zahir rızanızın tuzakınması hukuki nedeniyle mesleklenmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için yangın kapısı sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine rabıtlı olarak değmedarımaişetmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda değmeselemektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en akla yatkın yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page